top of page

ELAN IMPRESSION 43

Elan Impression 43 er starten på en ny æra for den suksessfulle Impression-serien fra Elan. Serien av båter ble først lansert for 18 år siden, og siden den gang har alle modellene vært gjennom forskjellige moderniseringer og face lifts. Det er dog lenge siden en helt ny modell i Impression-serien har blitt lansert.  Denne gangen er det Impression 43 sin tur til å bli født på ny.  Helt nytt skrog fra Humphreys Yacht Design taler for seg selv. Kombinert med eksteriør- og interiørdesign fra Italienske Pininfarina har det blitt vekket en vakker, letthåndterlig turseiler til liv. 

 

Båten har komfort i hovedfokus. Man skal slappe av når man er på tur, og den skal oppleves som den solide, komfortable og volumiøse seileren den ble laget for å være. Båten har en rekke valgmuligheter. Man kan få både vask og grill bak i cockpit, samt syntetisk eller ekte teakdekk på hele båten – alt etter hva man ønsker. Hun blir levert med selvslående fokk, men man kan også få den levert med vanlig forseil og fast baugspyd for gennaker og code-0. 

 

Innvendig er det en av de mest volumiøse seilbåtene i sitt segment. Den kommer standard med 3 kabiner og 2 bad, men kan også fås med 4 kabiner om man trenger flere sengeplasser. 

TOTALLENGDE

13.32 m

HØYDE

19.90 m

BREDDE

4.25 m

VANNKAPASITET

270 l *

VEKT

11100 kg

FUELKAPASITET

287 l

DYBDE

1.95 m *

MOTOR

Yanmar 45 hk *

* = finnes flere valgmuligheter.

bottom of page