top of page

OM OSS

Hva står vi for?

 

Alle som jobber i Knop Marine er ekte båtentusiaster, med lang erfaring fra båtbransjen. 

Vi lever av tillit av våre kunder og strekker oss langt for at våre kunder skal få en god opplevelse rundt båtkjøp. Å kjøpe båt er for mange en av de største investeringene man gjør, og vi vil gjøre vårt ytterste for at man går ut av butikken med en god følelse.

Båtene blir nøye gjennomgått og testet før levering til kunde for å sikre at kunden får et så problemfritt båthold som overhodet mulig. 

 

Å kjøpe en BRIG skal ikke være som å kjøpe hvilken som helst annen båt. BRIG Norge har egne livsstil- og reiseopplevelser for BRIG eiere.

Bli med oss, ha det gøy, og opplev Norge med nye venner og minner for livet.

 

I Knop Marine rigger vi båtene selv, både for å være sikker på sluttproduktet som går ut til kunde, men også for å ha så god teknisk kontroll på båtene som mulig. 

 

Hvem er vi?

 

Mads F. Jørgensen.

Mads har lang erfaring fra båtbransjen i Norge og har i over 10 år solgt flere kjente merker. Med bakgrunn fra Nye Norsk Båtsenter og Nautic Norway, har han god kjennskap og erfaring med merker som Princess, Nimbus, Fairline, Windy, Sargo og Ibiza, samt god kjennskap til de fleste båtmerker etter erfaring fra ettermarked og salg av brukte båter i inn- og utland.

 

 

Lars Henrik Hjellestad. 

Lars har flere års erfaring fra bransjen, og har i likhet med Mads tidligere jobbet for Nautic Norway. I hovedsak som markedssjef og salg av Elan og Beneteau seilbåter, men også Windy, Nimbus og Fairline, i tillegg til brukte båter av alle slag. Lars er oppvokst i seilbåt og er i dag en aktiv regattaseiler. Han har god teknisk innsikt og er glad i tekniske utfordringer og å løse problemer. 

KM orange_sort.png
bottom of page