top of page

ELAN E5

Elan E5 er en båt laget for kravstore seilere som ser etter noe ekstra spennende. Båten tilbyr en fin balanse mellom høy ytelse samtidig som den har et lekkert design med et komfortabelt innemiljø. Knekkspant, doble ror og tøffe linjer gjør E5 til en båt som umiddelbart fanger blikk på fjorden.  Den seiler fra det meste i sitt segment.  I likhet med resten av E-serien byr den på solid dekksutstyr og eksepsjonelle trimmuligheter for den aktive seileren. 

 

E5 kan settes opp med en spesifikasjon som gjør den til en planende båt selv på flatt hav om man setter lav vekt i fokus på utstyrslisten. Elan og Humphreys Yacht Design ville lage en båt som skal kunne seiles av et fullt mannskap, samtidig som man også har mulighet til å seile den shorthanded enkelt.

 

Ønsker man en rask cruiser kan denne også settes opp med utstyr som baugpropell, grill på hekken mm. 

 

E5 er etterfølgeren av den suksessrike Elan 400S.  Elan har alltid vært først ute på mange av tingene som er standard på båter i dag. Avansert støpeteknkologi, gjør Elan E-line til noen av de mest innovative og solide båtene på markedet. Les mer om Elans byggeteknologi her.

 

Båten har en lang liste med standard utstyr. Kontakt oss for full standard spesifikasjon.

TOTALLENGDE

11.96 m

HØYDE

19.75 m

BREDDE

3.87 m

VANNKAPASITET

277 l

VEKT

8190 kg

FUELKAPASITET

132 l

DYBDE

2.40 m *

MOTOR

Yanmar 45 hk *

* = finnes flere valgmuligheter.

bottom of page