top of page

ELAN GT6

Elan GT6, flaggskipet i GT-serien, er en båt som fanger mange blikk på fjorden og i havn. Båten har i likhet med alle andre modeller fra Elan et skrog utviklet av Humphreys Yacht Design, med en merittliste som inneholder både båter som har seilt America’s Cup og Volvo Ocean Race.  Interiør og eksteriør er designet av Studio F.A. Porsche(Porsche Design).

 

Båten har en rekke gode kvaliteter, som et innbydende interiør med mye heltre kanter, mulighet for nedsenkbar roterende TV og mye mye mer. Skroget er bygget for fart og komfort. På dekk er båten utstyrt med high-end dekksutstyr og er blant de eneste båtene under 50 fot som har flush deck foran masten. Alt av skjøter og fall er trukket bak til rormannsposisjon for enkel håndtering short handed. Båtens skroglengde er under 50 fot, noe som gjør at båten kan føres uten D5L-sertifikat.  På dekk er det også et stort lagringsrom mellom forpigg og ankerbrønn, her er det plass til både fendere og seil. 

 

Båten bygges med Elans VAIL teknologi, som gjør den utrolig stiv og solid. Hun er satt opp med en layout som er ment for at båten skal kunne seiles enkelt single handed uten at resten av de som sitter i cockpit sitter i veien for vinsjer etc. Den leveres standard med to cockpitbord med passasje i midten. Tar man opp klaffene får man ett stort bord. Klaffene mot benkene kan senkes for å lage solseng av cockpitbenkene og bordklaffene. 

 

Hun kan leveres med to eller tre kabiner og to bad. I tillegg er det mulig å utstyre den med nedsenkbart salongbord for å få ekstra sengeplasser hvis man har behov for det. Standardutgaven med to kabiner har, i tillegg til det store stuverommet i forskipet, et meget romslig stuverom under cockpitbenk på styrbord side.

 

I tillegg til en lang liste med standardutstyr leveres denne med kunstig teakdekk på hele båten. Dette kan byttes ut mot vanlig teak om man heller ønsker det. Kontakt oss for full standardspesifikasjon. 

TOTALLENGDE

15.14 m

HØYDE

21.9 m

BREDDE

4.49 m

VANNKAPASITET

500 l

VEKT

13340 kg

FUELKAPASITET

300 l

DYBDE

2.45 m *

MOTOR

Yanmar 57 hk *

* = finnes flere valgmuligheter.

bottom of page